Arrangementer

.

.

Fredag den 01.04.2022 – TOBACCO M/SINE

.
Det blev en forrygende aften i Jazzclub Saint Louis – hvor vi endelig efter 2 års aflysninger kunne fejre gensyn med vort lokale superband TOBACCO.

110 ellevilde publikummer sørgede for den perfekte ramme – som var startet med en lækker jazzmenu (STOR tak til Det Gyldne Steakhouse) – og TOBACCO sørgede for resten.

En spændende start med et første sæt som måtte gennemføres uden den tekniske chef/piano/harmonika spiller Jesper – men det klarede de resterende 4 bandmedlemmer på bedste vis – med at samles omkring en fælles mikrofon og så ellers bare give den fuld gas.

Pragtfuld start – og det hele blev ikke mindre skønt da Jesper så heldigvis var på plads fra 2. sæt.

Og SÅ var det TOBACCO, som vi kender dem.

Tusind tak til Tobacco, Det Gyldne Steakhouse og ikke mindst 110 pragtfulde publikummer for en pragtfuld aften.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk
.

.
Tobacco startede i efteråret 2001 og har siden da spillet et hav af koncerter såvel i Danmark som udlandet. I JAZZCLUB SAINT LOUIS startede samarbejdet med Tobacco helt tilbage til 2005, hvor bandet var 2. orkester til den årlige havnejazz på Nordhavnen og var en kæmpesucces. Tobacco var derefter fast band til havnejazz helt frem til og med den sidste havnejazz i 2013. Efterfølgende har de optrådt i klubben de fleste år – så ca. 18 år har vi haft den store glæde.

TOBACCO spiller traditionel amerikansk musik fra dengang bedstemor var en værre en:
Countryblues, bluegrass, ragtime, N'Orleans, gospel, barbershop, skiffle, irsk og jazz.
De gamle numre - enkelte op til 200 år gamle - genfortolkes med masser af energi.
Der venter publikum en intens aften med flot kor, fed swing, og med et veloplagt band og instrumenter som vaskebræt, steelguitar, harmonika, klaver, bas, banjo og femstemmigt kor skal der nok blive gang i den.

Vi glæder os helt vanvittigt til igen at møde disse friske gutter og pige, der har deres rødder i Vordingborg-egnen! –  DET BLIVER FORRYGENDE!:-)

LINE UP:
Morten Hansen: Steelguitar/guitar/12-string /leadvokal.
Jesper Andersen: Klaver/harmonika / vocal.
Rasmus Juul Nissen: Bas/ vocal.
Ronni Øhlers Pedersen: Vaskebræt/skeer/vocal.
Sine Bach Rüttel: Banjo/Guitar/vocal.

Der er musikstart kl. 20.00 – og inden da er der fra kl. 18.30 mulighed for spisning ved forhåndstilmelding til Det Gyldne Steakhouse senest d. 31.4.
.
TOBACCO M/SINE
.
TOBACCO M/SINE
.