Arrangementer

.

.

20.05.2022 - NORBERT SUSEMIHL & HIS JOYFUL GUMBO

.
Det var New Orleans jazzmusik fra superligaen, der blev spillet fredag d. 20. maj på Det Gyldne Steakhouse i Vordingborg, hvor Jazzclub St. Louis havde inviteret Norbert Susemihl`s Joyful Gumbo på scenen, desværre til alt for få publikummer. Synd at mange gik glip af noget så godt.

For med indledningsnumret Bourbon Street Parade, var den helt rigtige New Orleans tone slået an af seks dygtige musikere, i spidsen kapelmester, trompetist og sanger Norbert Susemihl , såmænd fra Allerslev - fra Australien på klarinet og sang Chris Tanner, der nu bor i Frederikssund, og sidste mand i front Hans Ingelstam på trombone fra Sverige.

Bag denne herlige fronttrio var det Hans Knudsen på piano og sang, Hans Kristian Andersen på kontrabas og sluttelig Andreas Fryland ved trommer, der virkelig blev rørt, uden at overdøve de andre. Hvilket meget tydeligt kom til udtryk i en herlig kvik udgave af Clarinet Marmalade, der som navnet antyder, havde Chris Tanner som hovedsolist, og hele bandet lavede en meget flot afslutning, som gav taktfaste klapsalver.

Det er også at finde i en forrygende udgave af Jump Jive and Whale med endnu engang sang af Chris Tanner. Og det fortsatte han med i to stille og rolige numre, som I Got the Right to Sing the Blues og endnu et gospel nummer Little Prayer. Kapelmester Norbert sang så flot i Papa De Da Da, og en form for kulmination var, at høre en herlig swingende udgave af Climax Rag, med flot duet-spil mellem Chris og Hans, der også affødte mange klapsalver, med tak for en god jazzaften.

Anmeldt af: Ejgil E. Grønholdt, Kirsebærvej 28, Præstø
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk


.
Det bliver et forrygende gensyn når Norbert Susemihl fredag d. 20.05.22 på Restaurant Det Gyldne Steakhouse, Vordingborg træder op med sit Joyful Gumbo – som i dagens anledning består af:

Norbert Susemihl - Trompet, flygelhorn og vokal
Chris Tanner - Klarinet, Saxofon og vokal
Hans Ingelstam - Trombone
Hans Knudsen - Piano
Jens Kristian Andersen - Bas
Niclas Bardeleben - Trommer

Repertoiret spreder sig over hele spektret af dagens New Orleans musik: Traditionel Jazz – Ragtime – Calypso – Swing – Gospel – Rhythm&Blues. – www.susemihl.eu

Vi glæder os i den grad til at opleve dette hold af fremragende musikere. – Der er musikstart kl. 20.00 og inden da er der mulighed for at nyde en lækker jazzmenu – ved forudbestilling senest d. 02.12.2021 på telefon 5537 3232 / 2627 0237.

Entre: kr. 125 for medlemmer / kr. 150 for ikke medlemmer

Menu: kr. 150

Vel mødt.

.
NORBERT SUSEMIHL & HIS JOYFUL GUMBO
.

NORBERT SUSEMIHL & HIS JOYFUL GUMBO

.