Arrangementer

.

.

05.11.2021 - COPENHAGEN WASHBOARD FIVE

.
Er det på tide at få luftet øregangene ud ? Så lyt til COPENHAGEN WASHBOARD FIVE

Dette lille jazzband består af veloplagte musikere fra den københavnske trad-jazzscene, og selvom der har været en del udskiftninger i besætningen siden starten i 1986, er ideen bag musikken intakt: Det skal være HOT!, det skal swinge fra første takt, det skal være velarrangeret og velspillet - og det må aldrig blive kedeligt!

Orkestret tager, som et af de eneste jazzbands i Danmark, udgangspunkt i den specielle musikstil, der stammer fra de brølende 1920'ernes livlige vaskebræt bands.

Disse huserede i særlig grad på de mange små knejper i Chicagos vilde South Side kvarter, - hvor det entusiastiske publikum stampede med fødderne og klirrede med tekopperne - fyldt til randen med forbudstidens smuglerwhisky.

COPENHAGEN WASHBOARD FIVE spiller mange flotte, sjældent hørte numre, - afvekslende med den bedste del af standard trad-jazz repertoiret.

De to frontblæsere er formidabelt godt sammenspillet, samtidig med at de hver for sig markerer sig stærkt som solister. Der er masser af sang, solo såvel som tostemmig, og den sikre rytmiske puls med den velklingende banjolyd, afløses nu og da af malmfulde solokor fra sousafonen (den imponerende kæmpetuba) eller ekvilibristiske vaskebrætskor, hvor alt kan ske.

Siden orkestrets start, er det blevet til en jævn strøm af jobs på festivaler og spillesteder i hele Skandinavien, samt i Tyskland, Belgien, Frankrig, Holland og England.
.
COPENHAGEN WASHBOARD FIVE
.

COPENHAGEN WASHBOARD FIVE

.