Arrangementer

.

.

Fredag den 03.05.2019 – SECOND LINE JAZZBAND

.
Det blev en virkelig skøn aften i jazzklubben. – Second Line Jazzband var i den grad i forrygende form og beviste, at de er et af Skandinaviens absolut bedste jazzbands.

Virkelig synd at så få jazzvenner var mødt op til en pragtfuld jazzoplevelse.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk
.

.
Fredag d. 3.5.2019 arrangerer Jazzclub Saint Louis et længe ventet gensyn med et af vore absolutte favoritbands – svenske SECOND LINE JAZZBAND. – Det sker som altid på Det Gyldne Steakhouse, Vordingborg – og der er musikstart kl. 20.00.

Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig 4 af bandets oprindelige 6 medlemmer tilbage. Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet på de fleste klubber, festivaler og har medvirket i både TV og radio udsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Holland, England, Nordirland, Skotland og selvfølgelig i Sverige.

Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidigt være tro mod den New Orleansk inspirerede stil bandet har. Bandet er i konstant udvikling og repertoiret spænder sig fra alt mellem Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin. Krydret med blues og gospel, skaber disse - endnu relativt unge - musikere en energi som man sjældent forbinder med den traditionelle jazz.

Second Line Jazzband har gjort sig kendt som et fantastisk live band hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet de spiller og møder publikum med. Derfor er bandet også mange steder blevet publikums favoritter og har lavet publikums rekorder gang på gang. Bandet turnerer meget og har gennem årerne haft besøg af gæste artister, så som Lillian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Orange Kellin, Roy Williams, Pauline Pierce, Phil Mason og Kenneth Arnström m fl.

Second Line Jazzband består af:
Jesper Albrektsson - trompet & sang
Niklas Carlsson – trækbasun & sang
Olof Skoog - saxofoner, klarinet & sang
Hampus Andersson - Guitar
Per Bach - kontrabas
Johan Horner – trommer.

Som altid er der fra kl. 18.30 mulighed for en lækker jazzmenu ved forudbestilling på tlf.: 5537 3232 / 2627 0237 senest torsdag d. 2.5.2019.
.
SECOND LINE JAZZBAND
.
SECOND LINE JAZZBAND
.