Arrangementer

.

.

Fredag den 04.05.2018 – TRIBUTE TO PAPA BUE

.
Ånden fra Papa Bues Viking Jazzband svævede flot over Det Gyldne Steakhouse i Vordingborg, hvor Jazzclub St. Louis havde orkestret Tribute to Papa Bue på scenen fredag aften. Og hvilken scene de indtog, med klassikeren Nyboders Pris, blev der lagt godt fra kaj, i bedste Papa Bue stil og ånd, hvad angår det originale repertoire.

I et godt tempo kom numeret All the Girls goes Crazy, udover stepperne, med sang af basunisten Ole FESSOR Lindgreen, der iøvrigt runder de 80 år i midten af maj måned, stadig still going strong, som resten afbandet. Hvori pianisten Per Jacobsen ofte oplod sin sangstemme, bl.a. i en dejlig udhagve af Blueberry Hill, som det også var tilfældet, i en stille og rolig udgave af Love Songs of the Nile, flot flot.

Det var det også, da trompetisten Jack Andersson fra Sverige var solist i klassikeren West End Blues, der fik velnok aftenens største bifald, fra de mange publikummer. Der også kunne nyde bassisten Jens Sølund som komponist og solist i et specielt nummer kaldet Midnight in Nakskov. Og det ville klarinettisten Erik KRØLLE Andersen ikke stå tilbage for, så han gav, sammen med rytmegruppen i et kvikt tempo, en fornem udgave af Creole Jazz, også til stor glæde for de mange danseglade publikummer. Der også fik et meget specielt nummer , skrevet af Benny Andrsen, Hilsen til Forårssolen meget følsomt spillet af Fessor på basun, meget passende til det dejlige vejr hele dagen havde budt på.

Endelig må ikke glemmes den bundsolide trommeslager Henrik Simonsen, der brillierede med mangen en god trommesolo, så alle instrumenter kom til deres fulde ret, på en dejlig jazzaften udi Vordingborg.

Anmeldt af: Ejgil E. Grønholdt, Kirsebærvej 28, Præstø.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk
.

.
Fredag d. 4.5.2018 – Det Gyldne Steakhouse.

D
apa Bue’s Viking Jazzband har gennem mere end 50 år været Danmarks mest kendte jazzband og opnåede en bred folkelig popularitet og et pladesalg i millionoplag.

Melodier som ”Nyboders pris”, ”Everybody Loves Saturday Night”, ”Sidder på et værtshus” og temaet fra Olsen-bande-filmene er i dag ”danske evergreens”.

Samtidig oplevede Papa Bue usædvanlig succes i det store udland, hvor de turnerede i 30 lande og bl.a. fik overrakt byens nøgler i jazzens fødeby af selveste borgmesteren.

I samarbejde med Bente Bue sammensatte Erik ”Krølle” Andersen, Papa Bues klarinettist i de seneste mange år, et Memorial Band med musikere, der har været markante medlemmer af bandet i forskellige perioder, med det formål at videreføre den originale Papa Bue-sound med de gode gamle numre. Mange af de store ”Liller” numre er i dag overtaget af Per Jacobsen.

Dette har resulteret i en lang række succesfulde koncerter i 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017.

Orkesteret optræder på mange festivals og i jazzklubber i Danmark og Sverige.

Besætningen er:
Jack Anderson: Trompet
Fessor: Basun
Erik Andersen: Klarinet
Per Jakobsen: piano
Jens Sølund: Bas
.
TRIBUTE TO PAPA BUE
.
TRIBUTE TO PAPA BUE
.