Arrangementer

.

.

Fredag den 02.11.2018 – SPIRIT OF NEW ORLEANS

.
Det var sidste jazzarrangement i Jazzclub St. Louis efterårssæson, fredag aften den 2.11. på Det Gyldne Steakhouse, der var pænt besøgt for, at høre, et af den danske jazzscenes mest efterspurgte orkestre The Spirit of New Orleans, der med basunist og sanger Preben Nissen, Ole Olsen på sopransaxofon, Kim Holm Nielsen på elbas, Carsten Henningsen på banjo samt Jan Schiöpffe ved trommerne, indledte med en stille og rolig, men godt gyngende This Land is My Land, efterfulgt af Second Line March i kvikt tempo, med mange toneart skift.

Og så var aftenen rigtig godt igang, hvor der blev spillet flittigt fra Den store amerikanske sangbog som, Crying Time, Nobody Sweetheart Now og Mood Indigo, sidste med fin bassolo af Kim Holm. Der blev også plads til mere hjemlige numre, som Når lygterne tændes og en meget fin udgave af Schlafe mein Prinzchen, der gav gode Papa Bue minder. Dansegulvet blev flittigt benyttet, og stemningen var helt fin, så alt i alt var det en god sæsonafslutnings aften.

Hvor næste arrangement, som vanligt er den første fredag i januar måned, med lokale GooseTown Jazzband.

Anmeldt af: Ejgil E. Grønholdt, Kirsebærvej 28, Præstø.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk . .
.

.
Fredag d. 2. November kl. 20.00 præsenterer Jazzclub Saint Louis, Vordingborg på Restaurant Det Gyldne Steakhouse, Vordingborg et glædeligt swingende gensyn med:

SPIRIT OF NEW ORLEANS

Lidt om Orkestret
The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende.

Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, -egne kompositioner, gospel og spirituals af høj kvalitet.

Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på, at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten.

Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen.

Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.

The Spirit at New Orleans har med stor succes optrådt med internationale solister, ligesom de enkelte musikere har været solister i andre bands.

Orkesteret har været på utallige turneer. Givet flere hundrede koncerter rundt om i danske og udenlandske kirker, koncertsale, jazzklubber, jazzfestivaler, medvirket i radio og TV og udgivet flere bånd og CD-er.

Besætningen er:

Preben Nissen
Stig Nielsen
Carsten Henningsen
Kim Holm Nielsen
Jan Schiöpffe

Som altid er der fra kl. 18.30 mulighed for lækker jazzmenu – ved forudbestilling på tlf. 55373232 / 26270237 – senest 1.11.2018.
.
SPIRIT OF NEW ORLEANS
.
SPIRIT OF NEW ORLEANS
.