Arrangementer

.

.

Fredag den 05.05.2017 – TOBACCO M/SINE

.
Forrygende afslutning på første halvår i Jazzclub Saint Louis, Vordingborg hvor godt 100 ellevilde publikummer sammen med fantastiske TOBACCO sørgede for en flot afslutning på et rigtigt godt halvår i jazzklubben – og det har givet anledning til efterfølgende anmeldelse:

De kom, spillede og fik sat Det Gyldne Steakhouse i Vordingborg, på den anden ende fredag aften, i Jazzclub St. Louis, der havde hyret succesbandet Tobacco til, at stå for aftenens musikalske løjer, i et stopfyldt lokale, af begejstrede publikummer. Med forsanger og guitarist Morten Hansen i energisk front, Sine Bach Rüttel på banjo og sang, Jesper Andersen på piano, harmonika og kor, Rasmus Nissen på kontrabas og kor, samt orkestrets muntre søn Ronni Øhlers Hauptmann på vaskebrædt og andet tingel tangel, samt kazoo og kor, lagde de godt ud, med kendingsmelodien France Blues, og så var den gode stemning lagt med det samme, for en stribe herligt swingende melodier.

Som All Good Times, med flot 5-stemmigt sang i et stille og roligt tempo. Men der kom hurtigt mere luft under vingerne, i en forrygende hurtig udgave af Yakety Yax, hvilket også var tilfældet med Walk Right In, der fik fyldt dansegulvet.

Og der kunne de glade publikummer også blive for, at nyde Over In The Gloryland, Take This Hammer og ikke mindst Pay Me My Money Down, som alle med stor fryd, kunne synge med på. Jo, det var en god aften, for livs- og spilleglæden, hvor alle stadig kunne være med i dejlige numre, som Irene Goodnight Irene, samt ikke mindst det pragtfulde gospel nummer I Saw The Light og I Fly Away, der blev efterfulgt af velfortjente klapsalver. Som også var tilfældet i glansnumre Dooling Banjos, hvor især Morten og Sine brillierede, på endnu en dejlig aften, i godt selskab med hele bandet Tobacco, der ellers kan følges på facebook.

Anmeldt af: Ejgil E. Grønholdt, Kirsebærvej 28, Præstø.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk

.

.
Fredag d. 5. Maj byder på et forrygende gensyn med Tobacco – som sidste år sørgede for et totalt udsolgt Det Gyldne Steakhouse. Musikstart kl. 20.00

Tobacco startede i efteråret 2001 og har siden da spillet ca. 300 koncerter i Danmark og Polen. Mange kender Tobacco fra deres tid som husorkester i det direkte TV-Talkshow "ZULU Late Night".

I showet optrådte Tobacco som backingband for kendte navne, som f.eks. Medina, Rasmus Nøhr, Basim, Martin Brygman og Julie Berthelsen.

TOBACCO spiller traditionel amerikansk musik fra dengang bedstemor var en værre en:
Countryblues, bluegrass, ragtime, N'Orleans, gospel, barbershop, skiffle, irsk og jazz.

Der venter publikum en intens aften med flot kor, fed swing, og med et veloplagt band og instrumenter som:

vaskebræt, steelguitar, harmonika, klaver, bas, banjo og femstemmigt kor skal der nok blive gang i den.

Til aftenen medbringer Tobacco deres spritnye CD.
.
TOBACCO M/SINE
.
TOBACCO M/SINE
.