Arrangementer

.

.

06.10.2017 - BAYOUS

.
På slaget 20, følte det pænt fyldte Gyldne Steakhouse, fredag aften d. 6. oktober, sig hensat til sumpen omkring New Orleans, hvor orkestret Bayous godt nok fra Aarhus, men med den meget energiske bassist og sanger Jens Peter Sonne i spidsen, for fire andre gode musikere på meget skiftende instrumenter, ligefra vaskebrædt over forskellige guitarer, mandolin, violiner og bag det hele også et trommesæt, samt ikke mindst en swingende harmonika.

Så kom der gang i Jazzclub St. Louis medlemmer, med numre som Never CanTell skrevet af legendariske Chuck Barry, der gik direkte over i en sejt gyngende The Old Track.

Et mere country præget nummer var Down in Louisiana, men stadig goft gyngende, og sådan gik det slag i slag, aftenen igennem.

Med masser af godt humør og spilleglæde, af fem dygtige musikere, der endnu engang havde taget den lange tur fra Jylland, til swinging Sydøstsjælland, herligt herligt.

sendt med swingede hilsner fra

Ejgil E. Grønholdt, Kirsebærvej 28, Præstø.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk

.
Bayous har indspillet sin 3. CD, og den bærer navnet „GATORMAN“. Så vil de fleste vide, at vi befinder os i de sumpede områder i Louisiana, hvor krebsene koges med cayenne, og den lokale musik kræver harmonika, violin og vaskebrædt, og alligatorer er noget man skyder.

I året 1986 lød startskuddet til et nyt og spændende orkester i DK. Fire garvede rockmusikere fra Århus fandt sammen med en vejrbidt spillemand fra det vestjyske, og lavede dermed en indtil da uprøvet konstellation, der skulle forsøge sig udi Zydeco & Cajunmusik. Siden er disse musikgenrer fra Louisiana blevet både kendt og elsket af et stort publikum.

Men da Bayous startede i ‘86 var der ikke mange, som havde stiftet bekendtskab med denne musikform. Det blev dog hurtigt til mange koncerter på festival´er og i club´er, og Bayous´ helt specielle fortolkning af sumpmusikken har bragt bandet rundt i hele landet.

Desuden har Bayous turneret i Hong Kong, på Færøerne, og i Holland & Belgien, og har medvirket i adskillige TV- og radioprogrammer.

pressen skrev:

„hæsblæsende...godt håndværk...professionelt

...liver op på en grå hverdag, den slags burde kunne fås på recept.

Bayous består af:

J P Sonne - vokal, bas
Jens Ganer
- harmonika, violin
Bent Skorup
- violin, guitar, mandolin, vaskebrædt
Preben Eriksen
- guitar
Anders Klode
- trommer, kor

Det foregår som altid på Restaurant Det Gyldne Steakhouse med musikstart kl. 20.00 – og som altid er der mulighed for at nyde en lækker jazzmenu fra kl. 18.30 ved forudbestilling.

VEL MØDT TIL EN SPÆNDENDE OG MÅSKE LIDT ANDERLEDES JAZZAFTEN.
.
BAYOUS
.

Bayous

.