Arrangementer

.

.

04.03.2016 - NORBERT SUSEMIHL's GUMBO JAZZBAND

.
En forrygende fantastisk aften i jazzklubben!! - Rigtig lækker mad havde Det Gyldne Steakhouse sørget for og der er ikke nogen bedre måde at starte en jazzaften op på:-).

Norbert Susemihl og hans Joyful Gumbo (Gumbo er faktisk en ret) - og sikken en ret, de diskede op med - Vi var alle tryllebundne hele aftenenen og følte os næsten hensat til New Orleans. - Professionelt fantastisk dygtige musikere - og med et engagement, som i den grad kom ud over scenekanten. Skøn oplevelse.

En kæmpe tak til bandet for en stor oplevelse - og en stor tak til vores altid engagerede publikum.
.

.
Der er lagt op til en forrygende jazzaften i Jazzclub Saint Louis – når Norbert Susemihl fredag den 04.03.2016 på Restaurant Det Gyldne Steakhouse, Vordingborg træder op med sit Joyful Gambo – som i dagens anledning består af:

Norbert Susemihl - Trompet, flygelhorn og vokal

Lars Dalsgaard - Klarinet og Saxofon

Hans Ingelstam - Trombone

Hans Knudsen - Piano og vokal

Jens Kristian Andersen - Bas

Anders Fryland - Trommer

Repertoiret spreder sig over hele spektret af dagens New Orleans musik:        Traditionel Jazz – Ragtime – Calypso – Swing – Gospel – Rhythm&Blues. – www.susemihl.eu

Vi glæder os i den grad til at opleve dette hold af fremragende musikere. – Der er musikstart kl. 20.00 og inden da er der mulighed for at nyde en lækker jazzmenu – ved forudbestilling senest d. 3.3.16 på telefon 55 37 32 32 / 26 27 02 37.

Entre: kr. 125 for medlemmer / kr. 150 for ikke medlemmer

Menu: kr. 110

Vel mødt.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk
.
NORBERT SUSEMIHL's GUMBO JAZZBAND
.

NORBERT SUSEMIHL's GUMBO JAZZBAND

.