Arrangementer

.

.

Fredag den 04.09.2015 - SPIRIT OF NEW ORLEANS

.
Det blev en forrygende god start på efterårssæsonen i Jazzclub Saint Louis.

Pænt besøg og Spirit of New Orleans i fineste form med al den charme og udstråling kun de har gjorde aftenen til en oplevelse helt i top.

En utrolig velsmagende Boeuf Stroganoff gav masser af energi til energiske udfoldelser på dansegulvet.

Sidst men ikke mindst har vi det mest fantastiske publikum i klubben og det er lige netop jer, som sætter "prikken over i'et" og gør aftenen til en man mindes.

STOR tak til alle for en skøn aften.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk
.

.

The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende.

Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, -egne kompositioner, gospel og spirituals af høj kvalitet.

Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på, at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten.

Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen.

Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.

The Spirit at New Orleans har med stor succes optrådt med internationale solister, ligesom de enkelte musikere har været solister i andre bands.

Orkesteret har været på utallige turneer. Givet flere hundrede koncerter rundt om i danske og udenlandske kirker, koncertsale, jazzklubber, jazzfestivaler, medvirket i radio og TV og udgivet flere bånd og CD-er.

Besætningen er:

Preben Nissen
Stig Nielsen
Carsten Henningsen
Kim Holm Nielsen
Jan Schiöpffe

.

SPIRIT OF NEW ORLEANS

SPIRIT OF NEW ORLEANS
.
.