Arrangementer

.

.

06.03.2015 - HEDE HULE HOT

.
Knap 60 glade gæster fik en skøn musikalsk oplevelse i skikkelse af HEDE HULE HOT, som i anledning af 70 året for afslutningen af 2. verdenskrig har sammensat et flot repertoire af dansk guldalderjazz - som netop har sin oprindelse i årene før / under og efter krigen, hvor de markante danske navne bl.a. var Svend Asmussen, Leo Mathiesen og Gerda & Ulrik Neumann.

Hede Hule Hot's fortolkninger af disse evergreens gik flot ind hos publikum - som på en del numre sang med af karsken bælg.

Tak til alle for en fin aften.
.

.
“Hede Hule Hot” er et orkester, der fokuserer udelukkende på dansk jazz og jazzinspirede revysange fra tiden før og under besættelsen.

Det er bl.a kendte navne som Leo Mathiesen, Svend Asmussen, Gerda og Ulirk Neuman, der har inspireret orkestret. Men også mindre kendte navne som den amerikanske sangerinden Valeida Snow, der turnerede i Danmark under krigen (og blev arresteret af Gestapo) har  bidraget til sætlisten.

Hvis stemningen er til det kan der fortælles en god histore til hver nummer, men der kan også bare spilles op til fest.

Alle musikere i orkesteret har en lang erfaring fra jazzklubber, festivaler og revyer i både Danmark og internationalt. Musikerne er f.eks kendt fra sammenhænge som Bourbon Street Jazz Band, Finn Odderskovs kvintet, The Dixieland Gipsy Band, Favourites, Ib Glindemans Orkester, The Rascal Swing Band, Klüvers Big Band m.m.

Karoline Budtz: Vokal
Finn Odderskov: Saxofon
Jens Christian Kwella: Guitar
Kim Mikkelsen: Kontrabas
Lars Wagner: Trommer
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk

.
HEDE HULE HOT
.

HEDE HULE HOT

.