Arrangementer

.

.

Fredag den 05.04.2013 - Søren Sørensens Swing Cats

.

Søren Sørensens Swing Cats tog publikum med storm! - Et fyldt "Det Gyldne Steakhouse" var en perfekt ramme omkring arrangementet og samtidig en fantastisk inspiration for bandet - som i den grad gav den hele armen.

Så en perfekt aften Dejlig mad / fantastisk musik / fyldt dansegulv. - Kunne ikke have været bedre!.

.ww

.

Fredag den 05.04.2013 arrangerer Jazzclub Saint Louis jazzbal på Restaurant Det Gyldne Steakhouse, Algade 22E,  Vordingborg.

Aftenenes repertoire dækker mange stilarter lige fra New Orleans Jazz henover Boogie-Woogie, Swing, Jump og frem til 50’ernes Rhythm and Blues, Rock’n’Roll og gode 60’er numre. Frisk og dansevenlig musik – leveret af, ja – hvem andre end

FOR 11. ÅR I TRÆK - SØREN SØRENSENS SWING CATS

som er et af Danmarks bedste festbands. – Orkesteret blev dannet af Tenorsaxofonisten Søren Sørensen og har lige siden starten i 1976 haft stor succes med at spille i en glad og pågående stil, som altid smitter positivt af på publikum og giver en fantastisk stemning ikke mindst når bandet traditionen tro udfører deres ”Umbrella Parade” gennem lokalet.

musikken starter kl. 20.30 – og der er mulighed for en lækker jazzmenu fra kl. 19.00 ved forudbestilling på telefon 5537 3232 / 2627 0237 – senest torsdag den 04.04.2013.

Entre for medlemmer: kr. 100
Ikke medlemmer: kr. 125

På Jazzgensyn.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk
.
SØREN SØRENSENS SWING CATS
.
Søren Sørensens Swing Cats
.