Arrangementer

.

.

Fredag den 03.05.2013 - Søren Sørensens Swing Cats

.

Fredag den 03.05.2013 kl. 20.30 – præsenterer Jazzclub Saint Louis på Restaurant Det Gyldne Steakhouse, Vordingborg:

HENNING MUNK & PLUMPERNE vil lede dig til himmelske pladser. Alt for få anerkender tilstedeværelsen af en sopran saxofon i jazzsammenhænge men tøv ikke; lad dine ører lede dig gennem en serie af standards, evergreens og klassikere inspireret af bl.a. Sidney Bechet. Alt dette spillet med swingende drive og overstadighed.

Orkesterleder Henning Munk Plum fra Vanløse, én af Danmarks bedste klarinettister og sopransaxofonister har til sit band håndplukket 3 fremragende medmusikere som bl.a. har spillet til Herlev Festival, Riverboat Festival i Silkeborg, Dixieland Jazz i Dresden og i en lang række jazzklubber og spillesteder i ind- og udland. Marc Davis betjener kontrabas, Professor Björn Ekman fra Lund trakterer virituøst med banjo og sang og Henning Toxværd skramler med de antikverede trommer.

HENNING MUNK & PLUMPERNE vil lede en odysse gennem et århundredes standards, blues og ballader med afstikkere ud i evergreens og filmverdenens musik.

Ingen kan sidde stille til dette; der må danses.

Der er som altid mulighed for at nyde en lækker jazzmenu kl. 19 ved forudbestilling senest den 02.05. på telefon 5537 3232 / 2627 0237.

.ww

.
Fra arrangementet fredag d. 3.5. har vi modtaget denne flotte ef-teranmeldelse.

Det var soprano-summit af fineste skuffe, da to af den danske jazzscenes allerbedste sopransaxofonister og klarinettister Paul Harrison og Henning Munk, sidstnævnte i spidsen for sine Plum-per fredag aften havde indtaget scenen på Det Gyldne Steakhouse for en god del af jazzclub Saint Louis’ medlemmer.

De fik som indledning en forrygende flot udgave af promenade Aux Champs-Elysis, der straks af kapelmester Henning blev omdøbt til – ”Hvor har vi det godt i Vordingborg”. Og det blev bedre som aftenen skred frem og de to træblæsere fandt mere end godt sammen i bl.a. en helt forrygende udgave af det kendte nummer Wild Cat Blues – for øvrigt skrevet af Fats Waller.

I det hele taget blev der bladret godt i den store amerikanske sangbog og pragtfulde numre som Summertime, meget apopros det gode vejr, Stardust og Muskat Ramble, et godt gammelt traditionelt nummer, der gik over i en spektakulær udgave af sydamerikanske Tico Tico, der på svensk hedder Godda-Godda, flot sunget som mange andre numre af den i øvrigt glimrende svenske banjospiller Bjørn Ekman, der ved sin side havde Marc Davis på kontrabas – der sammen med Henning Toxværd på trommer lagde en god og solidt swingende bund for hele bandet.

– Så det alt i alt blev en rigtig god jazzmusikalsk aften i Vordingborg leveret af 5 fremragende jazzmusikere.

Swingende hilsener
Ejgil.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Henning Munk & Plumperne
.
Henning Munk & Plumperne
.