Arrangementer

.

.

Lørdag den 20.07.2013 - Nordhavnen
Havnejazz med Goosetown Jazzband og Tobacco

.

Så er forberedelserne i gang til årets begivenhed på Nordhavnen, Vordingborg. Roklubbens og Jazzclub Saint Louis’ havnejazzudvalg er godt i gang med tilrettelæggelsen af den 19. havnejazz – og bliver det bare en aften som de seneste år - (minus de sidste 2 år, hvor vejrguderne var rigtig ondskabsfulde) - hvor omkring 700 festglade gæster fandt vej til det naturskønne område ved roklubben – bliver det en kanonoplevelse. Selvfølgelig har vi som næsten altid sørget for godt vejr!! – I lighed med de seneste år har vi sikret os et kæmpe Partytelt – så skulle vejrguderne drille lidt – kan de IKKE ødelægge festen for os. NYT I ÅR er at orkestrene kommer op at stå på scene, så alle får lov til at kunne se de ”flotte” musikanter.

Kokken – Samme fantastiske humørspredende kok som sidste år - vil som altid sammen med et veloplagt team af salatsnittere - sørge for noget godt til maven. Bøffer af sydamerikansk oksefilet og dertil kartoffelsalat, salat og hjemmebagt brød.

Gode traditioner skal man ikke lave om – så derfor måtte vi gentage musikkonstellationen fra de seneste 7 år. – 100% lokale bands og noget af det bedste lokalområdet kan byde på.

Ingen havnejazz uden Goosetown Jazz Band som igen i år er hovedorkester og som altid lægger ud med en fornøjelig Streetparade langs Nordhavnen inden de gør indtog på festpladsen. Ingen kan som Goosetown få gang i publikum med deres inspirerede blandede repertoire af traditionel jazz og Kaj Norman A.

Finn Christiansen, Trompet
Fritz Bredskov, Klarinet
Jens Holmegaard, Trombone/Vokal
Erik Søndergaard, Kontrabas
Peer Bøge Pedersen, Banjo/Vokal
Finn Hjelm Jacobsen, Trommer.

”Andet” orkester er det unge lokale band TOBACCO, som de sidste 5 år har henrykket publikum og efterhånden er blevet voldsomt efterspurgte.

Tobacco spiller amerikansk traditionel musik fra Ragtime og New Orleans til Countryblues, Skiffle og goddamn Hillbilly.

Med instrumenter som vaskebræt, steelguitar, banjo, harmonika, klaver, bas og firstemmigt kor, har Tobacco et meget varieret lydbillede, der swinger derudaf som et gammelt damplokomotiv. På scenen giver bandet et show, der underholder både musikalsk og humoristisk - kort sagt: Man kan aldrig vide sig sikker på, hvad der vil ske, når Tobacco først folder sig ud!

Poorboy Poul / Rasmus Nissen / Ronni Pedersen / Jesper Andersen.

Arrangementet starter som altid kl. 18.00 – og der er musik til kl. 24.00.

Der vil være forsalg af madbilletter på pladsen om formiddagen fra kl. 10.00–12.00 og igen fra kl. 17.00. – Menupris Kr. 110,-. – Øl, vin og vand købes på pladsen.

.

GOOSETOWN JAZZ BAND

Goosetown Jazz Band
Goosetown Jazz Band
.

TOBACCO

TOBACCO
.
.