Arrangementer

.

.

Fredag den 05.10.2012 - Copenhagen Five

.
En musikalsk meget fin jazzaften med Copenhagen Five.

Absolut en konstellation of Jazzmusikere, som virkelig kan deres metier. Tilløber fra anden sæt var vor lokale troubadour, Leif Bjerborg på guitar. Rigtig godt.

Desværre et lidt ringe fremmøde. Bandet havde fortjent bedre.

Maden og servicen på Det Gyldne Steakhouse var helt i top - tak for det.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
.

Copenhagen Five har siden starten for 5 år siden udviklet sig til en fremadrettet og svingende jazzkvintet - et JAZZorkester, som omsætter populære melodier og jazz-klassikere til et spændende repertoire efter den Danske devise: et hurtigt, et medium og et langsomt nummer. CPH 5 ledes af klarinettisten Erik ”Krølle” Andersen.

Gennem sin lange karriere hos Adrian Benzon, Theis/Nyegaard og Papa Bue har Erik Andersen for længst vist sin betydning for Dansk Jazz. Det rykker, når Krølle træder i karakter. En af Europas bedste klarinettister backes op af basunisten Johnny ”Goffy” Rasmussen. Goffys tid i Sjællandske Livregiments Musikkorps og hos Kansas City Stompers har sammen med et langt musikliv i København skabt en musikalsk kapacitet på basunen, som klæder Erik Andersens klarinetspils mange facetter perfekt.
De to blæsere støttes af pianisten og sangeren Per Jakobsen. Hans tid hos Louisiana Jazzband og senest Papa Bue har skabt en fremragende musiker, som fylder den klangmæssige plads perfekt, og som charmerer mange med sin følsomme og fine sang.

Bassen passes af den klippefaste og legendariske Bajazz Jens Kofod, som holder krumtappen kørende sammen med den fantastiske janitshar Jan Jerichau. Jans spil er perfekt med stort P, og fagligt udført på ekstremt højt niveau - en stor og stilsikker janitshar.

EKA & CPH 5 kan ses og høres på utallige koncert-optagelser på You-Tube f.eks.

Old Rugget Cross Berlin - Wild Cat Blues Berlin - Going Home Tranås Sverige.

.

Copenhagen Five

Copenhagen Five

Krølle

Krølle
.