Arrangementer

.

.

SPECIALKONCERT
Søndag den 18.04.2010 – Vokalkompagniet og Six City Stompers

.
Vi har modtaget følgende anmeldelse:

Efter en weekend med jazzarrangementer både fredag og lørdag i Vordingborg - Ja så var der ligesom lagt op til søndagens jazzarrangement i Medborgerhuset, hvor Jazzclub Saint Louis havde inviteret ikke mindre end hele to navne. - Vokalkompagniet - et 15 mands mands- og kvindekor fra København, samt et af den danske jazzscenes meget unge og ikke mindst lovende bands Six City Stompers og den kombination var virkelig en messe værd - Men det var der desværre ikke så mange der havde tænkt sig at opleve.

Med tanke på de mange medlemmer der er i de forskellige jazzklubber i Sydsjælland, - så var 40 alt alt for lidt. - De der var tilstede fik en jazzmusikalsk oplevelse af format - både rent musikalsk - men ikke mindst det helt fantastiske kor, der sang velklang fra "dengang" - så det var en fryd for både øre som øje. Synd for dem der missede denne oplevelse af de helt store. - Man kan så håbe på, at det en dag i ikke alt for fjern fremtid kan gentages - det fortjener alle parter.

Swingende hilsener - Ejgil E. Grønholdt
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk
.

.
Vokalkompagniet
.
Vokalkompagniet – Danmarks vildeste vokaler – har ladet 2010 stå i jazzens tegn under overskriften 'New Orleans 2010'.

Det har ført til et interessant samarbejde med det seks mand store jazz-orkester Six City Stompers.

Vokalkompagniet varmer Louisianas guld op, vrider lidt i det og kommer sammen med Six City Stompers med deres bud på de store klassikere.

Repertoiret rummer numre af kunstnere som Glen Miller, Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Frank Sinatra og Chet Baker. De velkendte swingnumre bliver leveret med vellyd, dy-namik og en dresscode, der vækker genklang af 40’ernes jazz-klubber.

Vokalkompagniet er 20 passionerede og godt sammensungne sangere med base i København, og korets dirigent er den konservatorieuddannede Bonnie Denise.

Vokalkompagniets cv tæller koncerter i både ind- og udland; Copenhagen JazzHouse, Huset i Magstræde, Roskildefestivalen, Konzerthaus Berlin, Nordens Hus på Færøerne, Den Danske Kirke i Nice samt i adskillige kirker, ved velgørenhedsarrangementer, i teaterproduktioner og ved mange andre events.

Vi glæder os til at spille for jer i Jazzclub Saint Louis søndag den 18. april 2010 kl. 15.00.
.
Vokalkompagniet
.

.
Six City Stompers
.
”Det mest fremadstormende unge traditionelle jazzband i Danmark.”

Six City Stompers består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazz scene.

Alle bandets medlemmer har en barndom og opvækst med Louis Armstrong’s musik til fælles. Næsten ingen unge spiller traditionel jazz, så det var derfor naturligt for de seks drenge med deres fælles forkærlighed for genren at gå sammen om at danne Six City Stompers.

Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den unge talentfulde crooner og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer. En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat, men gruppens repertoire indeholder også egne numre.

Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum.

I sommeren 2006 vandt Six City Stompers publikums første pris i “The European Championship of Traditional Jazz” i Paris, med mere end dobbelt så mange stemmer end alle andre deltagende orkestre tilsammen. Orkesterets medlemmer vandt ved samme lejlighed også flere solistpriser.

Six City Stompers blev dannet i 2004, og har siden mest turneret i Skandinavien, men også i andre dele af Europa.

De har spillet på de fleste danske jazzfestivaller, i store VEGA i København og været på landsdækkende tv i både Danmark (DR1) og Norge (NR1).

Six City Stompers har også sat en ære i at deltage ved flere velgørenheds-koncerter til støtte for det trængte musik- og kunstnermiljø i New Orleans, efter orkanen Katrina.

Besætningen består af:
Mads Mathias – Vocal, saxophones
Peter Marott – Trumpet
Peter Rosendal – Flugabone, piano
Regin Fuhlendorf – Banjo
Kasper Tagel – Bass
Morten Ærø - Drums

Sagt Om Six City Stompers:

”Thank you for your sensationel group and for your overwhelmimg enthusiasm! We hope to se you back in Rueil (France) very soon.
Best regards andd keep swinging!”
-Frank Mossler, director of the EU Jazz Festival.

”Det er sjældent man møder et band som Six City Stompers, men når det sker bliver jeg glad!”
-Ole ”Fessor” Lindgreen, musiker.

”Det swinger og det er fremragende musikere, ikke mindst fantastisk sang! Det er intet mindre end verdensklasse det Six City Stompers leverer!”
-Pia Kloster, Viking Jazz Festival.

”Six City Stompers er et dejligt ungt orkester med meget garvede "drenge" som så absolut kommer ud over scenekanten. Og så kan de jo spille den gode gamle traditionelle jazz.”
-Inger Lyhne, Swinging Copenhagen.
.
Six City Stompers
.