Arrangementer

.

.

JSL 50 ÅR - Fredag den 04.09.2009
The Spirit of New Orleans

.
FLOT START PÅ EFTERÅRSSÆSONEN I JUBILÆUMSÅRET

Knap 100 Jazzentusiaster var mødt op til starten på efterårssæsonen. - Det er vist rekord for de seneste 5-6 år. - FLOT OG DEJLIGT. - Det lover godt for resten af året.

Vi fik en forrygende aften som blev skudt godt i gang med et lækkert Rijstaffel - det kan de bare i Medborgerhuset.

Så tog Preben Nissen & Co. - alias SPIRIT OF NEW ORLEANS over og mon ikke de var i topform!! - Om de havde sparet ekstra energi op i sommerferien vides ikke - men de kom i den grad udover scenekanten - og ikke mindst trommeslager Morten Petersen, som var helt forrygende og viste hele sit kæmpetalent til udelt begejstring for os publikummer.

En rigtig dejlig Septemberaften i Kirkeskoven.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk
.

.

Fredag den 04. september starter jazzklubben sit efterårsprogram i fejende flot stil med THE SPIRIT OF NEW ORLEANS.

Arrangementet finder som altid sted i Kirkeskovspavillonen, Vordingborg - hvor der er mulighed for at starte aftenen med spisning ved forhåndstilmelding. - Musikken starter kl. 20. - Vel mødt til en festlig start på den nye JAZZSÆSON.

Orkestret
The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende.

Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, -egne kompositioner, gospel og spirituals af høj kvalitet. Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på, at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten. 
Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen.

Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.

The Spirit at New Orleans har med stor succes optrådt med internationale solister, ligesom de enkelte musikere har været solister i andre bands. Orkesteret har været på utallige turneer. Givet flere hundrede koncerter rundt om i danske og udenlandske kirker, koncertsale, jazzklubber, jazzfestivaler, medvirket i radio og TV og udgivet flere bånd og CD-er.

.

The Spirit of New Orleans

The Spirit of New Orleans
.

The Spirit of New Orleans - Preben Nissen

The Spirit of New Orleans - Preben Nissen
.