Arrangementer

.

.

JSL 50 ÅR - Lørdag den 26.12.2009
Paul Harrison Band m/Camilla Ernen

.
Ca. 90 glade julejazzgæster fik en forrygende god aften - som blev indledt med velsmagende mørbradbøffer og sidebensvenlig flødechampignonsovs - Vi siger tak for mad!.

Herefter overtog Paul Harrison Band scenen - og med Camilla Ernen og Kapelmesteren himself i front og i topform - fik vi en forrygende præsentation af det aldeles flotte repertoire, som dette toporkester mestrer så flot. Et repertoire som strækker sig fra julesange over masser af traditionel jazz til en ganske forrygende Boogie woogie. - Lyden var fantastisk afstemt, så nydelsen var intens og udløste den ene klapsalve efter den anden.

Tak til Paul Harrison Band og Camilla Ernen for en dejlig aften - og tak til alle gæster for jeres altid gode Jazzhumør.
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
.

.

Engelske Paul Harrison jonglerer fortsat med et klart musikalsk budskab, og ligger solidt placeret som et af de førende navne på den danske jazzscene. Har altid et top tunet band med sig, som sprudler af energi omkring den pågående, rytmiske og melodiske stil som er bandleaderens varemærke. Med i front er Camilla Ernen-Lyngholm, med sin smukke stemme og særdeles livsbekræftende optræden.

Helt i Harrisons musikalske ånd er der skruet op for volumen, tekniske finesser, stramme arrangementer, variation, interplay, tempo og en visuel performance. Musikken er forankret i den traditionelle jazz, men Harrison har for længst slået fast, at han er vidtfavnende omkring den musik der tegner hans band. Stilistisk er viften bredere en tidligere, og selvfølgelig med mange indslag som publikum har kendt og elsket gennem tiden.

En boblende cocktail af musikalske nuancer har i årevis været svøbt omkring Harrisons dynamiske klarinet og sax. Han har samlet et væld af dedikerede fans, og har med stor succes leveret varen siden han kom til Danmark i 1998: En kombination af ubetinget tro på sin musik, et stærkt orkester og evnen til at nå sit publikum - helt derind hvor det kan mærkes.

Læs mere på
www.harrisonmusic.dk

.
Line Up:
Paul Harrison, England . - . Klarinet & Sopransax & Altsax
Mike Owen, England . - . Trombone
Spike Botterill, England . - . Piano & Vokal
Anders Westfall, Danmark . - . Guitar
Peter Williams, England . - . Kontrabas
Ulrik Brohuus, Danmark . - . Trommer
Camilla Ernen-Lyngholm, Danmark . - . Vokal
.

Paul Harrison Band m/Camilla Ernen

Paul Harrison Band m/Camilla Ernen
Paul Harrison Band m/Camilla Ernen
.