Arrangementer

.

.

JSL 50 ÅR - Fredag den 06.11.2009
Majken & Fjeldtetten med Mogens Johansen

.
Ca. 120 glade Fjeldtetten fans var mødt op denne aften (deriblandt ikke mindre end 34 medbragte fans fra Fanklubben - FLOT) og vi fik en rigtig dejlig aften - som startede med Henrik's gode mad - som fik mange rosende ord med på vejen.

Derefter tog Fjeldtetten over og gav os et bredt udsnit af deres store repertoire. - Denne gang med både Majken og Katja i front og tilsat Jørn Nørredahl på trombone. - Masser af god musik. - Dansegulvet var ikke fyldt, som det ellers meget ofte er - men det hænger sammen med at en del af numrene er deciderede "Lyttenumre".

Vores i særklasse største Majken-fan (Helge) kom susende direkte fra arbejde og var lidt ked af, at han derfor ikke havde fået iført sig sit Majkenslip - men et stort knus fra Majken hjalp på det.

TAK til alle for en dejlig aften.

.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
.

.

Fredag den 06.11. - kl. 20 glædede vi os rigtig meget til gensyn med klubbens Husorkester nr. 2: Majken & Fjeldtetten Dixie med Mogens Johansen.

Vi har haft så mange gode stunder sammen med dette band - så de måtte bare ned til os her i Jubilæumsåret. - Jeg er sikker på, at de mange MAJKEN fans er helt enige i den disposition.

Bandet medbringer til lejligheden en HEL busfuld glade fans da vi indgår som led i et helt weekend-arrangement. - Så sørg endelig for at bestille plads i god tid. - Jeg tror vi bliver rigtig mange denne aften.

.

Majken & Fjeldtetten med Mogens Johansen

Majken & Fjeldtetten med Mogens Johansen
.