Arrangementer

.

.

JSL 50 ÅR - Fredag den 16.01.2009 – Goosetown Jazzband

.

EN SPILLEMAND TAKKER AF!

Fredag den 16.01.2009 bliver sidste gang banjospiller Charly Pedersen træder op med Goosetown Jazzband i Jazzclub Saint Louis, idet han herefter har valgt at ”pensionere” sig fra orkesteret og fra musikken i øvrigt.

”Det har været en lang og god tid med jazzmusikken som hobby, ca. 30 år på ”landevejene” med utrolige oplevelser, masser af glade mennesker og rejser til næsten hele verden, siger Charly.

Det har været sjovt - rigtig sjovt, sammen med de andre i orkesteret at skabe noget - at skabe Goosetown Jazzband og mærke den succes, vi har haft, og den glæde vi har ”givet videre” til så mange mennesker.

Men det har også haft en pris. Alle spillejobs kommer ”først” i kalenderen. Familie, venner m.m. må vente, til der er en ledig plads. Tidligt op og på arbejde, ud og spille fredag, lørdag og somme tider også søndag, slæbe instrumenter, anlæg o.s.v. op og ned ad trapper - og så ind og give sig selv helt og fuldt på scenen. For vi har altid spillet for publikum - vi har altid spillet for jer! Og det er det, der har holdt os i gang. Det er det, der har givet os glæden ved at spille. Men for mit vedkommende er energien væk, og jeg vil gerne ”takke af” nu.

Goosetown kører naturligvis videre som altid, og jeg håber, vi ses en sidste gang fredag den 16.01.2009. Det er jo Jazzklubbens jubilæumsår!

Mange jazzhilsener
CHARLY

.

Opfordring til alle fans:

Kom og vær med til at takke Charly for de mange dejlige oplevelser
vi har haft gennem de mange år.
Vi er rigtig mange, som gerne vil sige farvel til Charly.

.

.

DET BLEV ET FANTASTISK FARVEL TIL SPILLEMAND CHARLY

Rundt regnet 280 fans fra det ganske danske land mødte op for at sige Charly tak for 30 fantastiske år med Goosetown Jazzband - og det blev en aften, som vi vil huske meget længe - med taler / gaver / en lille tåre hist og pist samt en masse god musik. Charly fik et længe næret ønske om at stå på scene med "Ørkenens Sønner" opfyldt.

Henrik og co. havde sørget for rigtig god mad og et arrangement hvor alt klappede perfekt.

Det kunne ikke have været en bedre aften. - Det eneste vi lige manglede var, at Charly havde fortrudt - men desværre - det skete ikke.

.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
.
Goosetown Jazzband - Charly
Goosetown Jazzband
.