Arrangementer

.

.

Fredag den 16.05.2008 - Søren Sørensens Swing Cats

.
16. maj 2008 var aftenen hvor Søren Sørensens Swing Cats indtog Medborgerhuset i Vordingborg. 

Det var også aftenen hvor Henrik (eller Dorthe) havde lavet en dejlig middag med hamburgryg, aspargessovs og nye kartofler. Rigtig dejlig sommermad. Denne lækre ret havde 69 personer bestilt, men, men, men blot de 59 kom. D.v.s. at hele 10 personer havde "glemt" at melde afbud, eller også havde de glemt at de havde meldt til. Det synes jeg ikke I kan være bekendt, og det giver en dårlig økonomi 10 portioner á 85 kr. = 850 kr. Hvem skal betale dette ?

Vil I ikke være søde og melde afbud hvis I alligevel ikke kan komme, også selvom det er blevet fredag - tak.

Ikke flere negative bølger, men over til Søren Sørensen og hans Swing Cats, og det var jo lige så sprudlende og festligt som det plejer, og faktisk har været siden 1976. De holder sig godt "de unge mennesker". Jeg vil ikke fremhæve nogen af dem, for de er som helhed bare rgtig gode. Som sædvanlig startede de sidste sæt med en "Street parade" og det er jo altid festligt når Peter i front "swinger" den rød/hvide paraply.
Tak til alle "Kattene" for en festlig aften. 

Varme Jazz hilsner og på gensyn til Havne Jazz d. 19. juli.
Lillian Olsen

Vi tager lige en ekstra efteranmeldelse modtaget fra Mr. Jazz himself Ejgil G.

Det ellers ulidelige kor af Råge / Kragekoloni i en på denne årstid skøn Kirkeskov i Vordingborg, blev fredag aften flot og herligt swingende overdøvet af de meget veloplagte musikere i Søren Sørensens Swing Cats, der gæstede Kirkeskovspavillonen i regi af Jazzclub St. Louis for et stort og danseglad publikum, der fik et righoldigt udpluk af den store amerikanske sangbog til at slutte den indendørs jazzsæson af på, - der mangler den navnkundige Havnejazz i midten af juli måned. – Men tilbage til swingcattene der var i fineste form, som de har været siden starten af 1976 med kapelmester og tenorsaxofonist Søren Sørensen i energisk front med trompetisten Søren Kirk, der også brillerede vokalt både på engelsk og dansk, ofte sammen med den sejt gyngende rytmegruppe Niels Holleufer på guitar af høj klasse godt krydret med egen vokal indsats, samt basguitaristen Peter Sørensen, brormand til Søren, det hele holdt godt sammen af en ikke syngende trommeslager Claus Lauesen, der dog kan det at spille trommer – alt sammen resulterede i et meget fyldt dansegulv det meste af aftenen. – Dermed er der lagt op til et programmæssigt meget flot efterår med gæster fra det store udland samt ikke mindst Jylland med jazzbands, man desværre ikke hører så ofte på disse kanter.

.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk
.

SØREN SØRENSENS SWING CATS

.
Søren Sørensens Swing Cats
.