Arrangementer

.

.

Fredag den 30.03.2007 – Jazz Five

.

Fredag den 30.3.2007. – venter der klubbens medlemmer og gæster endnu et festligt gensyn med JAZZ FIVE som senest gæstede os i Oktober 05, hvor de nærmest væltede kroen med et medlevende show – hvor de for alvor beviste, at man ikke behøver at være mellem 40 og 70 for at kunne yde jazzens klassikere fuld retfærdighed.

Jazz Five opstod en mørk og skummel december aften på Baunehøj Efterskole da 2 af bandets nuværende medlemmer, Esben og Stefan, fandt sammen. Orkestret startede som et ”hygge-band”, men fik efterhånden flere og flere jobs, både til officielle og private arrangementer.

Efter enkelte udskiftninger i bandet, er grundstammen fundet, og siden 1999 har Jazz Five bestået af de samme musikere i alderen 24-26 år.

Trods den unge alder spiller Jazz Five en god blanding af traditionel Jazz og swing musik, krydret med numre fra Mainstream perioden og New Orleans Funk, der bare rykker.

Jazz Five holder sig ikke bare på scenen, men ser en ære i at overraske publikummet hver gang de optræder. Med et scene-show hvor intet er planlagt på forhånd, ved man derfor aldrig helt, hvad der sker.

Bandet har efterhånden opnået en status på den danske jazzscene – som andre bands har måttet kæmpe i årevis for at opnå.

Vel mødt til en rigtig god jazzaften.

.
Besætningen er:
Esben Hillig . - . Piano
Jonas Starcke . - . Bas
Jeppe Zacho . - . Tenorsaxofon
Johan Bylling Lang . - . Alt- og sopransaxofon
Stefan Andersen . - . Trommer og skønsang
.

Jazz Five

.
Jazz Five
Jazz Five
.