Arrangementer

.

.

04.03.2005 - Blå Mandag Jazzband.

.

FORRYGENDE JAZZAFTEN I PÅSKENS TEGN

Fredag den 04.03.2005 afholdt JazzClub Saint Louis jazzbal på Nyråd Kro. Traditionen tro var dette, det sidste arrangement før Påske lidt specielt idet en venlig sponsor havde sponsoreret et væld af påskeæg og andet godt til det amerikanske lotteri.

Knap 100 gæster havde fundet vej til kroen igennem snemasserne og de fik en forrygende oplevelse i selskab med Blå Mandag Jazzband, som udover at mestre det traditionelle jazzrepertoire krydrer oplevelsen med et forrygende crazy show.

Her kan man i bogstaveligste forstand sige, at de kommer ud over scenekanten – og jeg tror, vi var mange, som havde ondt i lattermusklerne. – Dem ser vi meget gerne igen på kroen.

Danselysten hos det danseglade publikum var helt i top og gulvet var fyldt lige til musikken stoppede ved midnat.

En rigtig god aften, som ikke blev ringere af, at Tomas som sædvanlig havde tryllet i køkkenet.

Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk

Et længe ventet gensyn med det band – som i de seneste år, nok er det band, som har forårsaget flest latterkramper i Jazz Club Saint Louis.

Blå Mandag er navnet på et 6 mands orkester, der har spillet sammen i 20 år. Vi spiller og synger for at glæde andre, hvilket vi selv nyder så meget, at vi selv bliver vanvittig glade.

Vi kan også stille med en smuk-stærk-skrap sangerhinde med en guds benådet stemme. Vi elsker at lave fest og ballade mens vi spiller, - og vores musik bærer præg af mangeårigt sammenspil, så vi synes selv, vi er ret gode til at formidle gammel, dansevenlig, humørfyldt, traditionelt New Orleans jazz.

Vort motto er: ”Vi kommer for jeres skyld” – det er derfor vores fornemste opgave at spille – Til ære for vores publikum og gæster, så de får en fortræffelig oplevelse.

Vi har spillet overalt:
Til festivaller, i flyvemaskiner, S-toge, Busser, på ørnereservater, i soveværelser, til barnedåb, bryllup og begravelser, ildebrande, på slotte, til travløb, indvielser, sølv-bryllupper, loppemarkeder, i elevatorer, på garagetage, skilenedlæggelser, ferniseringer, værtshuse, i storcentre, på færger og små både, hoteller, og et utal af danske jazzklubber ( vi tager stadig nye udfordringer op).

Vores repertoire er meget stort. Ca. 350 numre spændende fra de mest kendte jazz-evergreens til de mest lækre sager: Panama Rag, Ory’s Creole Trombone, Stevedore Stomp.

Vi dyrker et vidtspændende repertoire – og er meget inspireret af Sidney Be-chet numre (Passport to paradise, Marchand de Poissons, Dans les Ryes D’antibes, Promenade aux Chams Elysèes osv.

Vi spiller mange numre, som kun få orkestre har taget op, - men et er helt sikkert: - Ønskes et nummer, mens vi er i gang på scenen, - ja så spiller vi selvfølgelig også det.

Vil man være sikker på en glad oplevelse, hvor humøret stiger til 39.5 grader – ”og hvor man flittigt benene kan røre” – ja så er det Blå Mandag Jazzband, man skal høre.

Besætning:
Erik Lund Hansen .-. Trompet, vocal
Ole Frahm .-. Basun
Jørgen Christensen .-. Klarinet, sax, vocal
Ernst Scheufens .-. Banjo, vocal
Kåre Sigvertsen .-. Bas, vocal
Hugo Scheell .-. Trommer, vocal
.
Blå Mandag Jazzband
.