Arrangementer

.

.

Fredag den 30.04.2004 - The Tinroof Jazzband

.

HERLIG JAZZAFTEN PÅ NYRÅD KRO

Fredag den 30.04.2004. dannede kroen igen ramme om Jazzclub Saint Louis’s jazzbal. – Som sædvanlig en perfekt ramme. Der findes vist ikke mange i kongeriget, som kan slå Jes’s champignonsauce.

Musikken var lagt i hænderne på Tin Roof Jazzband og det var et rigtig godt valg. Med en spændende besætning, hvor hovedkræfterne Jørgen Svare (klarinet), Jørgen ”Goffy” Rasmussen (basun) og Erik Madsen (piano) var i virkelig fin form, fik vi underholdning af meget høj standard.

Repertoiret var det klassiske, krydret med egne kompositioner, som primært Erik Madsen har stået for og det var både lytte- og dansevenligt, så dansegulvet var fyldt hele aftenen med glade gæster.

Der findes ikke mange, som håndterer klarinetten bedre end Jørgen Svare – en udsøgt fornøjelse at lytte til og se på. Han spiller jo med hele kroppen. – Ham kan man ikke opleve for tit.

Tak til orkesteret, kroen og alle de glade gæster for en herlig jazzaften.

Med varme jazzhilsener
Niels Skov

.

Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk

Den første optræden under navnet TIN ROOF JAZZBAND fandt sted i København den 24. januar 1985, med Bjørn Vollbrecht og 5 andre danske jazzmusikere.

Siden har vi underholdt tusindvis af glade mennesker, i Danmark og i udlandet, på luksushoteller, i selskabslokaler, private hjem, på færger, i selskabslokaler, i små ydmyge bodegaer, endda på toppen af Rundetårn!
Vi har spillet live i Danmarks Radio P3, og har haft flere tv-udsendelser (Kanal København).

Vi har indtil videre været på turne´ i Østen (Thailand, Malaysia og Singapore) 5 gange.

Disse turneér foregår i samarbejde med de danske ambassader i Singapore og Bangkok, og vi er naturligvis glade for at det er os man har valgt. 

BESÆTNING:

I dag består TIN ROOF JAZZBAND af: 
Bjørn Vollbrecht . trompet & sang
Jørgen Svare . klarinet
Johnny ”Goffy” Rasmussen . basun
Erik Madsen . piano
Ole Olsen . kontrabas
Thomas Christensen . trommer

REPERTOIRE:

Vor musik er ikke moderne eller akademisk - det er HAPPY JAZZ - publikum bevæger både fødder og smilemuskler!

Foruden det traditionelle – klassiske – repertoire spiller vi en del egne numre (i samme stilart, komponeret af vor pianist Erik Madsen) – samt nogle danske og svenske folkemelodier (også "på Jazz").

Vi har vore egne arrangementer af mange klassiske jazzmelodier.
Ved selskaber spiller vor pianist gerne under middagen (ikke "bare" jazz, men et meget bredt repertoire, og naturligvis selskabets egne sange).

Vi spiller ofte til receptioner og konferencer, foruden til fester såsom bryllup, fødselsdag, jubilæum – vi leverer glad musik til enhver festlig lejlighed!

Tryk her for at se TIN ROOF JAZZBAND's hjemmeside

.
Se The Tinroof Jazzband's hjemmeside
.