Arrangementer

.

.

26.12.2004 - Paul Harrison Band

.

PAUL HARRISON BAND
Featuring BERT BOEREN NL. Trombone
.
Paul Harrison, England . Klarinet / Alt- & Sopransax
Bert Boeren, Holland . Trombone / Tværfløjte
Hans Reichstein, Danmark . Banjo / Vokal
Niels Andersson, Danmark . Piano
Bjarne Christensen, Danmark . Bas
Anders Haugaard, Danmark . Trommer

Paul Harrison brød igennem lydmuren i Danmark for godt seks år siden. En bemærkelsesværdig succes inden for klassisk relateret jazz i nyere tid og Harrisons band ligger i dag ubestridt i top som en sikker publikums favorit på landets spillesteder og festivaler.

Et dynamisk professionelt ensemble, der er overbevisende med det musikalske budskab såvel som med et catchy repertoire, tekniske kvaliteter, varierende interplays, solo features og en levende visuel scene optræden.

Musikken har rødder i den brede jazz familie, og har ligeledes et overraskende touch af andre melodiske temaer. Fra tempofyldte klassikere til bevægende ballader, hvor flere stilarter er repræsenteret.

Harrison står i front som en utraditionel og inspirerende bandleader, der holder fast i egne musikalske værdier og samtidig appellerer hans spil og personlige engagement direkte til publikum.

Det stærke energiske lydbillede der kendetegner Harrison, har ført til et suverænt samspil med de mange forrygende musikere han har omkring sig. Det være sig den faste besætning og ligeledes den lange række af yngre solister fra ind- og udland der har mærket suset og stadig gæster bandet lejlighedsvis.

Hollandske Bert Boeren på trombone, der har spillet med legendariske Dutch Swing College i 15 år, er senest blevet fast mand i Harrisons line up. Boerens musikalske perler i verdensklasse er blot endnu et es på hånden, når af et af Europas populæreste bands spiller trumf ud over for de mange entusiastiske fans.

Paul Harrison Band har vundet stor anerkendelse overalt hvor de har optrådt og har tillige formået at trække mange nye lyttere til. Det sammenspillede team fortsætter viljestærkt deres fremmarch overalt og står distancen fuldt ud når det gælder et 1 klasses HOT jazz udspil.

.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk
.

Information: Harrison Music Havegårdsvej 4 - 4500 Nykøbing Sj.
Tlf. 7022 9910 - Email: harrisonmusic@get2net.dk
www.paulharrisonband.com

.

Paul Harrison Band
.