Arrangementer

.

.

01.10.2004 - Spirit of New Orleans

.
Jazzclub Saint Louis kunne fejre et længe ventet gensyn med Spirit of New Orleans.

Ingen tvivl om, at medlemmerne havde set frem til gensynet – ikke mindre end 110 forventningsfulde jazzentusiaster havde fundet vej til kroen denne fredag – og det skabte en perfekt ramme om aftenen.

Som sædvanlig sørgede kroen for, at maverne blev fyldt fornuftigt op og gæsterne dermed kom i den helt rigtige sindstilstand til den nydelse, det altid er at høre Preben Nissen og Co.

En aften, som samtidig blev skelsættende – da der samtidig var ejerskifte på kroen. – Jes og Anika takkede af og overdrog roret til Thomas, som fremover skal løfte arven i Nyråd. En stor opgave efter det fremragende arbejde Jes og Anika har ydet. – Han virker som en frisk fyr, så det skal nok gå.

Jazzklubben takker Jes og Anika for et fortrinligt og ikke mindst meget hyggeligt samarbejde i de mange år, der er gået – først på Maraccas og derefter på Nyråd Kro – og så skal vi i den forbindelse bestemt ikke glemme vores alle sammens jazzmor – Ellinor, som med en kærlig og bestemt hånd har haft styr på alle os jazzrødder. – Vi glæder os til at være sammen med jer som gæster i jazzklubben – når i nu alle skal til at slappe af og prøve at holde fri samtidig med andre.

Når både musikken og publikum er veloplagte skal det blive godt – og det var det. Spirit of New Orleans er sammensat af 5 virkelig dygtige musikere, som samtidig passer rigtig godt sammen og derved præsterer en lyd og udstråling, som går rent ind hos alle os, der elsker god jazz og underholdning. – Derudover er repertoiret meget dansevenligt, hvilket bevirkede, at det hele aftenen var ret svært at finde plads på dansegulvet. – En dejlig aften og vi glæder os allerede til næste arrangement, hvor vi skal have et længe ventet gensyn med Fjeldtetten – som denne gang har slået pjalterne sammen med Mogens Johansen. – Spændende.

Varme Jazzhilsener
Niels Skov
.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk
.
Spirit of New Orleans
.
Preben Nissen Orkesterleder, trombone, pianist, sanger, komponist.

Fik som skopledreng undervisning på trompet og klaver. Købte den 21. juni 1963 sin første trækbasun efter at have hørt Kid Ory’s solo i Savoy Blues. Var i 1967 med til at danne Oregon City Jazzband, med hvem han spillede i ca. 25 år. Har i tidens løb spillet og lavet plader med adskillige danske jazzorkestre, samt turneret i store dele af Europa.

Den øvrige besætning er:
Stig Nielsen - Altsaxofon, sopransaxofon
Carsten Henningsen - Banjo, guitar og sang
Kim Holm Nielsen - båndløs elbas
Jan Åmand - trommer

Læs meget mere om orkesteret på:
www.thespiritofneworleans.dk

.