Arrangementer

.

.

Fredag den 16.01.2004 - Goosetown Jazzband.

.

PRAGTFULD JAZZAFTEN PÅ NYRÅD KRO

Skulle Goosetown Jazzband nogensinde have været i tvivl om egen popularitet – Ja, så må da nu enhver tvivl være manet godt og grundigt i jorden.

Fredag aften var den første officielle optræden i jazzclub regi med de lokale helte med den nye faste besætning – og sikken fest det blev.

Der var sørget for ekstra lyddækning – så HELE kroen kunne tages i anvendelse, - tak for indsatsen Kaj – den viste sig fuldstændig berettiget. – ikke mindre end 160 elskere af Goosetown mødte op på kroen og havde kroen været større, kunne vi meget nemt have rundet de 200. – Alletiders rekord.

Enhver kunne se, at bandet var utrolig glade for den store opbakning. Smilene var kolossalt brede og de gav den bare hele armen. Repertoiret er kendt – Det skal dog nævnes at enkelte medlemmer lagde mærke til, at rækkefølgen ikke var helt, som vi kender den –men lige meget, stemningen var allerede fra første nummer i top – og allerede fra andet nummer var dansegulvet fyldt og forblev fyldt resten af aftenen.

En absolut godkendt indsats af det nye medlem – Jens Holmegaard – han falder utrolig godt ind i helheden.

Bandet havde medbragt deres sædvanlige gæstesolist – og der er vist ikke tvivl om, at Benno havde gjort lidt ekstra ud af at stemme skeerne til denne specielle aften. Godt gået.

Tak til kroen for en flot ramme om aftenen. Maden var helt i top - ikke mindst sovsen – og betjeningen var som sædvanlig i top. Det skal måske lige nævnes, at Ellinor for en gangs skyld ikke vandt i det amerikanske lotteri (SYND).

En stor tak til alle de dejlige jazzvenner, som gjorde denne aften til noget helt specielt.

Varme Jazzhilsener
Niels Skov

.
Tryk på billederne for stor størrelse.
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk Tryk
Tryk Tryk Tryk
.
Goosetown Jazzband
.